Hihii. Kuten huomaatte, postia on tällä viikolla tullut IHANAN paljon. :)

Eli tuossa alkuviikosta sain Tanjuskalta sen blogikilpailusta lohdutuspalkinnon. Siitä ei ole nyt kuvia kun kädet oli päätä nopeammat.. eli järjestelin paksun kirjekuoren sisällön sinne sun tänne, ennenkuin ehdin kuvata. Kuori sisälsi kuitenkin erilaisia papereita, tarroja,  lehdistä leikattuja kuvia, kartonkia jne.. kaikenlaista askarteluun sopivaa paperitavaraa. Kiitokset Tanjuskalle.

Sitten sain ekan postikortin postcrossing-hommelin kautta. Eli postcrossing on systeemi, jonka kautta saa jonkin palveluun liittyneen ihmisen osoitteen, johon pitää sitten lähettää kortti.Jokaisella on tuolla palvelussa oma sivu, johon tulee merkinnät, monako korttia on lähettänyt ja montako saanut. Ja sinne voi kertoa jotain itsestään ja pyytää tietynlaisia kortteja.  Liityin tuohon hommeliin joskus loppuvuodesta. Tuleepahan edes vähän käytettyä tuota englannin kieltä. Se kun tuntuu unohtuneen ihan täysin. No tiistaina tai keskiviikkona sain sitten ihan ekan kortin.. Se tulla tupsahti Unkarista.
425531.jpg
Tämmöinen se oli. Hauskaa, kun tämän kortin lähettänyt tyttö oli kirjoittanut kortin alun suomeksi. Aloin lukemaan korttia kuvitellen, että se on englantia ja en meinannut aluksi tajuta, että suomeahan siinä on pari riviä. Kirjoittaja on kyllä unkarilainen, mutta opiskeli yliopistossa englannin kieltä ja oli juuri aloittanut myös suomen kielen opinnot.

Nyt vain odotellaan,  milloin tulee seuraava kortti kotiin. Itse olen lähettänyt tähän mennessä 3 korttia.