Hih.. tuon edellisen päiväityksen otsikko on hämäävä.. ku nyt on enää pari tuntia tätä viikkoa.. että melkein vierailijat oli jo kaksi viikkoa sitten.

No ei mun pitäny tulla saivartelemaan tänne..

Mulle tuli ihan mieletön kortintekofiilis kun vieraat oli lähteny.. on valmistunu melkoinen kasa erilaisia onnittelukortteja, osa 3D- tekniikalla ja osa jollain muulla. Nyt on myös skräppisivuja tullut muutama viime kesän kuvista. Tilasin vähän noita skräppipapereitakin Paperikierteestä, että on mistä tehdä. Kuvia yritän tekeleistäni ottaa piakkoin, että vois tännekki tyrkätä näytille..

Tänään käytiin kylässä yhdellä kaveripariskunnalla.. Mun Partylite-somisteeni oli tullut sinne jälkitoimituksena kun hänen kutsuiltaan sen hankin ja en saanut niitä kaikkia tuotteitani samalla. Oli kyllä ihan mukava jutustella ja juoda kaffet.. Pelailtiinpa vielä Trivial Pursuit- peliäkin.

Kotiin kuitenkin piti rientää ruokkimaan koiraa ja leipomaan perunarieskaa kun muusia jäi päiväruoalta. Nyt on maha täynnä ohrajauhoista ja muusista leivottua rieskaa, josta tuli tosi hyvvää. Nyt sitten koiraa ulkoiluttamaan ja nukkumaan. Huomenna taas jännätään, että soitetaanko mut töihin vai ei.. On nää "keikkaviikot" taas.. Kylläpä minä uskon, että viimeistään Tiistaina soitetaan.