Kylläpäs vuodatus on muuttunut... eilen jo manasin melkoisesti kun luulin että kategoriat on poistettu palvelusta kokonaan.. Onneksi älysin tulla lukemaan tiedotteet ja blogin uudelleenpäivityksellä kategoriat humpsahtivat takaisin. :) Vieläpä näyttää olevan entistä parempikin viritys, että saa valkattua kirjoitukselleen useammankin kategorian, mikälisikäli ei osaa päättää.. (niinkuminäenuseinosaa).

Muutaman päivän lomailtuani (sitten kun olin jo tervennä) uuden vuoden aikoihin, sain onneni ja inspikseni takasin... eli löysin käteni taas. :) Muutama skräppisivu viime kesän kaveritapaamisesta tuli tehtyä, sekä vähän muutakin, josta postaan eriksensä kohta. :)

Loman jälkeen työ taas maistuu ja muutenkin fiilikset on korkeammalla kun pimeimpään syksyaikaan... ihana kun alkaa tulla kevät ja selkeästi on jo kirkkaampaa ja ihanat ilmat, vaikka pakkasta on välillä ollutkin ihan kohtuullisesti.. ei toki samalla tavalla kuin pohjoisessa, mutta ihan riittävästi silti.. ja saa ollakkin kun kerran talvi on. :) Näin jälkeenpäin ajatellen oon tainnu kärsiä jonkinmoisesta syysmasennusväsymyksestä joka toivottavasti on menneen talven lum... tai siis... menneen syksyn....... tylsyyksiä.

Kirpparillakin on tullut vuoden vaihteen jälkeen käytyä pari kertaa... mun luottokirppari on Tampereen keskustassa ja sieltä löytää melkein aina jotain kivaa. Tän vuoden puolella löytynyt on jo farkut... siis aivan loistavaa.. Mä kattelin just viime viikolla farkkuja kaupasta... pyörin ja hyörin ja yritin löytää hyvät... No yhdet Espritin farkut mut vakuuttikin melkein jo.. mutta hintaa oli niin paljon, että jäin mietintätuulelle. Ja kas, menin kirppikselle ja löysin juuri oikean kokoiset ja tarpeeksi leveillä lahkeensuilla (mulla on tässä asiassa kompleksi) varustetut farkut... Hauskasti vielä saman merkkiset, kun meinasin ostaa kalliilla uutena.. malli oli ehkä vieläkin sopivampi kun noissa kaupan versioissa. :))) Tyytyväisenä lähdin neljä (4!!) euroa köyhempänä kotiin. Eilen pyörähdin samaisella kirppiksellä ja löysin mustan tunikamaisen mekon vitosella.. Tuo on semmonen, että aion sitä vähän tuunailla.. en tiiä vielä miten ja millon, mutta aion... :D  Ja kun rupesin miettiin asioita, niin oon ostanu melkein kaikki vaatteeni viime aikoina kirppikseltä... vähän aleshoppailin toki, kun piti saada semmonen takki jota kuolasin jo syksyllä ja nyt se oli melkein puoleen hintaan... mutta melkein kaikki paidat, joita vieläpä tykkään pitää kovasti, on tuolta yhdestä ja samasta paikasta ostettu. :) Ei voi olla ku tyytyväinen.